Σε λειτουργία η ιστοσελίδα integrural.eu για Ευρωπαϊκό έργο με επικεφαλής τον Δήμο Φαρκαδόνας

Απευθύνεται σε αγρότες-κτηνοτρόφους-πολιτιστικούς συλλόγους-επαγγελματίες

Με χαρά παρουσιάζουμε την ιστοσελίδα του νέου μας Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Έργου για την Καινοτόμο Αγροτική Ανάπτυξη https://www.integrural.eu

Πρόκειται για Στρατηγική Σύμπραξη Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων και άλλων Φορέων, στα πλαίσια του Προγράμματος Erasmus+, χρηματοδοτούμενο από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, στην οποία Επικεφαλής τέθηκε ο Δήμος Φαρκαδόνας!!!

Το έργο απευθύνεται σε δεκάδες αγρότες, κτηνοτρόφους, πολιτιστικούς συλλόγους και επαγγελματίες της μεταποίησης τροφίμων, του εμπορίου και της εστίασης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν διεξαγωγή συνεδρίων, συσκέψεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, πρακτικής άσκησης και παράλληλων δράσεων στις οργανώτριες πόλεις.

Θα τους δώσει τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με ομολόγους τους στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, αλλά και να μάθουν από ειδικούς επιστήμονες τους πιο σύγχρονους τρόπους για να ενισχύσουν αποτελεσματικά τις δραστηριότητές τους.

Ο στόχος είναι κοινός: Να αποτρέψουμε τον πληθυσμιακό μαρασμό των περιοχών μας, να παροτρύνουμε τους ανθρώπους μας, δίνοντάς τους τη γνώση, το κίνητρο και το όραμα, να παραμείνουν και να δημιουργήσουν στη γενέτειρά τους.

Το έργο αναδείχθηκε για το στόχο του και την αρτιότητά του ως το 2ο καλύτερο στην κατηγορία του στην Ελλάδα!

Σχετικές δημοσιεύσεις