Δώρισε μάσκες στο Κ.Υ. Φαρκαδόνας

Θυσίασε ελεύθερο χρόνο και πέτυχε το στόχο της, να δημιουργήσει μόνη της και με δικά της έξοδα υφασμάτινες μάσκες που θα χρησιμοποιηθούν από το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και επισκέπτες – ασθενείς του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας.

Ο λόγος για την κ. Αγγελική Μπουραζάνα, η οποία το τελευταίο διάστημα με τις γνώσεις που κατέχει στην μοδιστρική, φρόντισε να δημιουργήσει σειρά πρωτότυπων υφασμάτινων μασκών, τις οποίες δώρισε στην διοίκηση του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας.

Η ίδια δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή το ξόδεμα του ελεύθερου χρόνου της ή ακόμη και τον όγκο δουλειάς που προστέθηκε στον ήδη υπάρχοντα για εκείνη. Με τις επαγγελματικές γνώσεις στη μοδιστρική αποφάσισε να προσφέρει κι εκείνη με τον τρόπο της, στις δυσκολίες που επέφερε η πανδημία του κορονοϊού, αποδεικνύοντας εμπράκτως τα εθελοντικά αισθήματα που την διακατέχουν και την θέληση απλών, καθημερινών ανθρώπων να προσφέρουν.

Οι μάσκες όπως προαναφέρθηκε προσφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας ενώ το υπόλοιπο μέρος θα βρίσκεται στην διάθεση όλων των συνδημοτών που θέλουν να τις προμηθευτούν και να προστατευτούν από τον κορονοϊό.

Πηγή: krinilive

Σχετικές δημοσιεύσεις