Βανδαλισμοί και ζημιές στον παιδικό σταθμό του Γριζάνου

Αντιμέτωπο με βανδαλισμούς έρχεται το τελευταίο διάστημα το χωριό του Γριζάνου προκαλώντας την αγανάκτηση των κατοίκων αλλά και του προεδρείου της κοινότητας.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από δέκα περίπου ημέρες όταν άγνωστοι προκάλεσαν ζημιά στο καλώδιο ηλεκτροδότησης του αναμεταδότη τηλεοπτικού σήματος που βρίσκεται στο μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου. Αποτέλεσμα το χωριό να μείνει χωρίς τηλεοπτικό σήμα μέχρι την επισκευή του. Φυσικά και δεν μείναμε εδώ υπήρχε και συνέχεια με τη ρίψη λαδιού σε πεζούλια και παγκάκια της πλατείας που προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων.

Το κερασάκι στην τούρτα τέθηκε με τους βανδαλισμούς στον παιδικό σταθμό του χωριού, ο οποίος σύμφωνα με την πρόεδρο κα Ευανθία Κακαδιάρη, λεηλατήθηκε, μετά την παράνομη έλευση αγνώστου-ων στο σχολικό κτίριο που ανήκει στο Δήμο Φαρκαδόνας.

Ο άγνωστος-οι εισήλθαν στο σχολείο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί προκαλώντας σημαντικές φθορές στο κτήριο και τον εξοπλισμό του.

«Θα πρέπει πλέον να αναζητηθεί ένας υπεύθυνος ή πολλοί για αυτό που έγινε, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας θα μας δείξει το τι, το πώς και τον τρόπο που έγιναν όλα αυτά. Σε ένα κτήριο που στεγάζει μικρά παιδιά, στο οποίο βρίσκονται σχεδόν μισή μέρα να καταστρέφεται έτσι ώστε «να περάσει η ώρα» ή για κάποια ένδειξη «μαγκιάς», το μόνο που μπορώ να εκφράσω είναι η θλίψη και η στεναχώρια μου για τον κάποιον-κάποιους που μπορεί να συμπεριφέρεται τόσο ανώριμα και παιδαριώδης.», ανέφερε η πρόεδρος του χωριού κα Ευανθία Κακαδιάρη.

Καταλήγοντας να αναφέρουμε ότι ο παιδικός σταθμός του Γριζάνου έγινε και κατά το παρελθόν στόχος αγνώστων.

 

Πηγή: krinilive

Σχετικές δημοσιεύσεις