5 Νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Κώστας Μαράβας

Μετά από πρόκληση του Δημάρχου κ. Κώστα Μαράβα, αποφάσισα να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος.»

Στηρίζω τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, άνθρωπο δημιουργικό, με στόχους, με όραμα, συνεργάσιμος, με ήθος και αγάπη για τον Δήμο Πύλης. Συστρατεύομαι στο πλευρό του.

Η επιτυχημένη πορεία του, λειτούργησε ως ο βασικός παράγοντας για να βρεθώ ξανά στο πλάι του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά στον Δ. Πύλης και στον Καποδιστριακό Δ. Γόμφων. Υπηρέτησα τον Δ. Πύλης ως δημοτικός σύμβουλος τα έτη 2014 – 2019 και ως αντιδήμαρχος το διάστημα 2014 – 2016.

Από την θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, εργάστηκα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα δημοτικά διαμερίσματα του Δ. Πύλης και είχα άριστη συνεργασία με όλους τους προέδρους των Κοινοτήτων και τους συναδέλφους μου, δημοτικούς συμβούλους.

Καλώ τους συνδημότες μου, να στηρίξουν τον συνδυασμό του Δημάρχου Κώστα Μαράβα «Πρώτα ο Άνθρωπος» και την δική μου υποψηφιότητα.

Με τιμή…

Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος-ΕΤΕ/Εθνικής Τράπεζας

______________________________________________________________________________________________

 

Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Πύλης

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο βασικός πυλώνας της δημοκρατίας, πεδίο συμμετοχικότητας αλλά και υπόθεση προσφοράς, γι’αυτό συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πρώτα ο Άνθρωπος» του Κώστα Μαράβα με σκοπό να στηρίξω με πάθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμος μας αλλάζει συνεχώς. Οι νέοι μπορούν και πρέπει να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις και να ανανεώσουν ριζικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με κοινό ,πάντα, παρονομαστή τη βιώσιμη ανάπτυξη του . Για να συμβεί αυτό, πρέπει να εμπιστευθούμε τους νέους ανθρώπους, με φρέσκες ιδέες, για δημιουργία στα κοινά, μέσω της προσφοράς τους.

Είμαι απόφοιτος του ΤΕΙ Λάρισας του τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων , υπηρετώ στο Πυροσβεστικό Σώμα με τον βαθμό του Υπαρχιπυροσβέστη . Με διαχρονικό ενδιαφέρον για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχω διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης από το 2014 έως το 2019 και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης από το 2014 έως το 2016.Είμαι παντρεμένος με την Ευθυμία Νάκα, ιδιωτική υπάλληλο και πατέρας ενός παιδιού.

Απαραίτητη είναι η ενεργοποίηση κάθε πολίτη στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης , με σκοπό πάντα τη βελτίωση της καθημερινότητας του τόπου και των ανθρώπων του.

Υπόσχομαι να παλέψω με αποφασιστικότητα για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας , για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα, αλλά και για την ανάπτυξη του Δήμου μας σε πολιτιστικό, τουριστικό και οικονομικό επίπεδο. Νιώθω ότι έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε για τις επόμενες γενιές, για να τους δώσουμε όραμα και ελπίδα να αγωνιστούν και αυτοί με τη σειρά τους.

Με έμπρακτη απόδειξη, την αγάπη του Δημάρχου Κώστα Μαράβα για τον τόπο μας, μέσα από το έργο της Δημοτικής Αρχής, αποφάσισα να θέσω όλες μου τις δυνάμεις στην υπηρεσία τον πολιτών του Δήμου Πύλης, θέτοντας την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος , έτσι ώστε να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην καθημερινή προσπάθεια για τη βελτίωση της εικόνας του Δήμου μας και την αναβάθμιση της καθημερινότητας μας .

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!

Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί!

_________________________________________________________________________________________

Ο Κωτούλας Χρήστος του Αθανασίου γεννήθηκε και μένει  μόνιμα στο Ελευθεροχώρι του Δήμου Πύλης. Είναι παντρεμένος με την Μαρίνα Μακρή Κωτούλα.

Υπηρέτησε το Ελευθεροχώρι από τη θέση του Προέδρου και του Τοπικού Συμβούλου.

Ο Κωτούλας Χρήστος δήλωσε… «για μένα ο τόπος μου είναι μια συνεχής πρόκληση προσφοράς. Χαίρομαι  να τον υπηρετώ. Με αυτό το συναίσθημα αποφάσισα να συμπορευθώ με το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ του Δημάρχου Κώστα Μαράβα. Η συνύπαρξη της πείρας με τον ενθουσιασμό δείχνουν το δρόμο της προόδου». 

Ο Κώστας Μαράβας τονίζει… «ο Κωτούλας Χρήστος είναι το συνώνυμο της αυτοδιοικητικής προσφοράς για τον τόπο του. Ακούραστος εργάτης και υπηρέτης του συνόλου. Με πείρα και με ορθολογική προσέγγιση που αποτελούν για τον ίδιο σημαντικά προσόντα. Τον καλωσορίζω και του εύχομαι καλή δύναμη». 

___________________________________________________________________________________________

 

Ο Κομματάς Βασίλειος του Κωνσταντίνου γεννήθηκε και ζει μόνιμα στην Μουριά του Δήμου Πύλης. Είναι παντρεμένος με την Βερόνικα Κομματά και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Ασχολείται με την καλλιέργεια της γης.

Ο Κομματάς Βασίλειος σημειώνει… «το μεράκι για τον τόπο μου και η επιθυμία μου να είμαι χρήσιμος για τους συμπολίτες, με οδήγησαν στην αποδοχή της τιμητικής πρότασης για συμμετοχή στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Επειδή για το “αύριο” και το σχεδιασμό του, πρέπει όλοι να είμαστε ενεργοί και παρεμβατικοί».

Ο Κώστας Μαράβας τονίζει σχετικά…. «ο Κομματάς Βασίλειος έχει τη θέληση για να προσφέρει και να είναι χρήσιμος στον τόπο του, πολύ ανεπτυγμένη. Γνωρίζει τις ανάγκες και έχει άποψη και προτάσεις για να υλοποιηθούν. Μαχητής στη ζωή, αγωνιστής για το σύνολο. Τον καλωσορίζω και του εύχομαι καλή δύναμη».

 

___________________________________________________________________________________________

 

Ο Κωσταρέλλος Κωνσταντίνος του Νικολάου μένει μόνιμα στη Νέα Πεύκη του Δήμου Πύλης. Είναι παντρεμένος, έχει τέσσερα παιδιά και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Είναι Πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Νέας Πεύκης.

Ο Κωσταρέλλος Κωνσταντίνος δήλωσε… «ο όμορφος αλλά και απαιτητικός ορεινός όγκος που ζούμε, θέλει ανθρώπους παρεμβατικούς και αποφασιστικούς. Αυτά τα χαρίσματα συνάντησα στο Δήμαρχο Κώστα Μαράβα και αποφάσισα να συμμετέχω στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Γιατί το μέλλον του τόπου είναι συνδεδεμένο με την εμπειρία».

Ο Κώστας Μαράβας τονίζει σχετικά… «ο Κωσταρέλλος Κωνσταντίνος έχει αμέτρητα αυτοδιοικητικά ένσημα. Η εμπιστοσύνη, η αποδοχή και η αγάπη των συγχωριανών του προς το πρόσωπό του είναι η αδιάψευστη απόδειξη, που τον δυναμώνει. Βρίσκεται παντού, γνωρίζει άριστα την περιοχή και προτείνει τις σωστές παρεμβάσεις για το καλό του συνόλου. Του εύχομαι καλή δύναμη».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις