4 Νέες υποψηφιότητες για τον Κώστα Μαράβα

Ο Ρούσσας Χρήστος του Νικολάου γεννήθηκε στο Βαθύρρευμα τους Δήμου Πύλης, όπου και διαμένει. Είναι παντρεμένος με την Ζωή Τίγκα και πατέρας δύο παιδιών.

Διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Βαθυρρεύματος καθώς και Πρόεδρος του συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Τρικάλων επί σειρά ετών.

Ήταν εκλεγμένο μέλος στην Πανελλήνια ομοσπονδία του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Ο Ρούσσας Χρήστος τονίζει…. «δέχτηκα με χαρά και αίσθημα ευθύνης την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Κώστα Μαράβα, για να συμμετέχω στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η συνύπαρξη μέσα μου της αγάπης για τον τόπο, της επιθυμίας μου για να προσφέρω και της σωρευμένης πείρας μου, είναι το τρίπτυχο για να βοηθήσω κι εγώ στη συλλογική προσπάθεια».

Ο Κώστας Μαράβας σημειώνει σχετικά… «ο Ρούσσας Χρήστος είναι άνθρωπος της προσφοράς. Υπηρέτησε τον τόπο του με υπευθυνότητα και αυτό επιθυμεί να ξανακάνει. Έχει την πείρα, τη θέληση και τις προτάσεις που τον καθιστούν πολύτιμο συνεργάτη. Τον καλωσορίζω και του εύχομαι καλή δύναμη».

 

_________________________________________________________________________

Η Τσιούλου Νικολέττα του Χρήστου γεννήθηκε στο Ροπωτό και ζει μόνιμα στην Πύλη.

Είναι παντρεμένη με το Νεκτάριο Κυρίτση και είναι μητέρα τριών παιδιών.

Απόφοιτος νοσηλευτικής σχολής χειρουργείου.

Η Τσιούλου Νικολέττα τονίζει σχετικά… «αποφάσισα να δεχτώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Κώστα Μαράβα για να συμμετέχω στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, γιατί θέλω να είμαι μέλος της ομάδας που οδηγεί τον τόπο στην πρόοδο και την προκοπή. Η σύνθεση του νεανικού ενθουσιασμού και των προτάσεων από τη μια, με την πείρα και την αποτελεσματικότητα από την άλλη, αποτελούν την εγγύηση για ανάλογη πορεία».

Ο Κώστας Μαράβας δήλωσε… «η Τσιούλου Νικολέτα πρεσβεύει το νέο, το κοινωνικό, το γεμάτο ενέργεια άτομο. Με άποψη και επιχειρήματα, βάζει πάντα υψηλούς στόχους. Τη διακρίνουν η φρεσκάδα και ο ενθουσιασμός. Θέλει να υπηρετεί υπεύθυνα, ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά. Την καλωσορίζω και της εύχομαι καλή δύναμη».

 

________________________________________________________________________

Η Παππά Κρυσταλλία του Νικολάου γεννήθηκε στο Ροπωτό του Δήμου Πύλης και μένει μόνιμα στην Πύλη. Είναι μητέρα ενός παιδιού.

Η Παππά Κρυσταλλία δήλωσε… «ο τόπος που μένω θέλω να συνεχίσει να με εμπνέει. Το όραμα και οι αποτελεσματικές παρεμβάσεις του Δημάρχου Κώστα Μαράβα όλα αυτά τα χρόνια, λειτούργησαν ως αφορμή να συμπορευθώ με το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Γιατί η πρόοδος πρέπει να συνεχίσει αδιατάρακτη».

Ο Κώστας Μαράβας σημειώνει…. «η Παππά Κρυσταλλία είναι παρεμβατική και με απαιτήσεις για τον τόπο της. Ασυμβίβαστη με το μέτριο, θέλει να συμβάλει με τις δυνάμεις για την πρόοδο του συνόλου. Η ισχυρή θέλησή της καθώς και οι τεκμηριωμένες προτάσεις της, είναι τα ποιοτικά προσόντα που διαθέτει. Την καλωσορίζω και της εύχομαι καλή δύναμη».

____________________________________________________________________________

Η Κάβρα Μαρούλα του Κωνσταντίνου γεννήθηκε στο Κοτρώνι και μένει στον Άγιο Βησσαρίωνα του Δήμου Πύλης. Είναι παντρεμένη με τον Γερούκο Κωνσταντίνο και είναι μητέρα τριών παιδιών.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Η Κάβρα Μαρούλα δήλωσε… «συμπορεύομαι με τον Κώστα Μαράβα και το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ με αποφασιστικότητα και ισχυρή θέληση ώστε να είμαι χρήσιμη για τον τόπο μου. Η πορεία του και η συνολική του εικόνα, αποτελούν τα δείγματα γραφής για το καλύτερο αύριο του δήμου. Η όρεξη και ο ενθουσιασμός μου, σε αγαστή συνεργασία με την πείρα και την αποδοχή όλης της ομάδας».

Ο Κώστας Μαράβας σημειώνει… «η Κάβρα Μαρούλα είναι παθιασμένη για τον τόπο της. Σχεδιάζει, ιεραρχεί και προτείνει. Συνεργατικό και ενθουσιώδες πρόσωπο, έτοιμο να δώσει πολλά για το σύνολο, ταιριάζει απόλυτα με τη συνολική φιλοσοφία μας. Της εύχομαι καλή δύναμη».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις