4 ακόμη υποψήφιοι επέλεξαν Κώστα Μαράβα και “ΠΡΏΤΑ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ”

Η Ζήκα  Κοθρά Σοφία του Αντωνίου μένει μόνιμα στην Πύλη. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Κοθρά και έχουν  2 παιδιά.

Η Ζήκα Κοθρά Σοφία σημειώνει… «δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στην πρόταση του Δημάρχου Κώστα Μαράβα για συμμετοχή μου στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, για δύο λόγους. Πρώτα για την αποτελεσματικότητά του όλα αυτά τα χρόνια με  τα μεγάλα έργα δρομολόγησε και ύστερα για το όραμα και το πάθος που τον διακρίνει για ανάλογη συνέχεια».

Ο Κώστας Μαράβας δήλωσε… «η Ζήκα Κοθρά  Σοφία θέλει να έχει άποψη και να είναι μέλος της ομάδας του σχεδιασμού για το καλό του τόπου. Κοινωνική, μεθοδική, με επιμονή και υπομονή έχει ισχυρό απόθεμα προσφοράς για το αύριο και γι’ αυτό συμπορεύεται μαζί μας. Για να δει την εξέλιξη να συνεχίζεται χωρίς διακοπή και με την ίδια ένταση. Την καλωσορίζω και της εύχομαι καλή δύναμη».


Ο Τσιούνης Παναγιώτης του Δημητρίου μένει μόνιμα στη Φιλύρα του Δήμου Πύλης. Έχει δύο παιδιά.

Ο Τσιούνης Παναγιώτης σημειώνει… «οι αποφασιστικές κινήσεις και η αποτελεσματικότητα του Δημάρχου Κώστα Μαράβα, λειτούργησαν για εμένα καθοριστικά ώστε να συμπορευθώ με το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Επειδή θέλω να βλέπω τον τόπο μου να προοδεύει και μέσα από τη δική μου συνδρομή και τις δικές μου προτάσεις».
Ο Κώστας Μαράβας δήλωσε… «ο Τσιούνης Παναγιώτης ζει τον τόπο του και θέλει να τον υπηρετεί δημιουργικά. Καταθέτει τα θέλω και τις προτάσεις του με επιχειρήματα και τεκμηριωμένες απόψεις. Πιστεύει στη σύνθεση και την ομαδικότητα. Γι’ αυτά βρήκε γόνιμο έδαφος ανάπτυξής τους μέσα στο συνδυασμό μας. Του εύχομαι καλή δύναμη».

 

____________________________________________________________________________________________

 

Η Κακούρη Τζιωρτζιώτη Κωνσταντίνα είναι δημότης Φιλύρας του Δήμου Πύλης,  σύζυγος του Δαμιανού Απ. Τζιωρτζιώτη και πολύτεκνη μητέρα. 

Είναι απόφοιτος του πανεπιστήμιου Αθηνών και έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο Πανεπιστημιακό Γενικό  Νοσοκομείο Αθηνών “Λαϊκό” στην Α Χειρουργική Κλινική ΕΚΠΑ και την κλινική Παθολογικής Φυσιολογίας ΕΚΠΑ όπου και εκπαιδεύτηκε. Έχει ειδικευτεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΝΘΑ “Η Σωτήρια”, καθώς επίσης και στην Επείγουσα Ιατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει παρακολουθήσει το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Wound Care Surgery του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και ολοκληρώνει το δεύτερο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Επιπλέον έχει παρακολουθήσει ετήσια εκπαίδευση στη Θετική Ψυχολογία και την Παιδοψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει ειδικευτεί στην Προαγωγή Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.  Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια BLS – AED από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας και του Kids Save Lives. Είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα Υγείας, Οικογένειας και Ισότητας των δύο φύλων.

Η Κακούρη Τζιωρτιώτη Κωνσταντίνα δήλωσε… «μετά από 17 έτη διαμονής και εργασίας στην πρωτεύουσα, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στην γενέτειρα του συζύγου, ώστε να προσφέρουμε μια ποιοτική ζωή στα παιδιά μας κοντά στη φύση. Ήταν μεγάλη τιμή για την οικογένειά μας και εμένα προσωπικά η πρόταση του Δημάρχου Πύλης κου Κωνσταντίνου Μαράβα να  συμμετάσχω στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ». 

Ο Κώστας Μαράβας τονίζει σχετικά… «η Κακούρη Τζιωρτζιώτη Κωνσταντίνα μαγεύτηκε από τον τόπο μας και θέλει να τον υπηρετήσει. Με ιδιαίτερα εξειδικευμένες γνώσεις και κατάρτιση, μοναδικά  εφόδια στο δρόμο της προσφοράς που επιλέγει.  Έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα του εθελοντισμού και της προσφοράς προς το συνάνθρωπό της.  Την καλωσορίζω και της εύχομαι καλή δύναμη». 

______________________________________________________________________________________________

 

Ο Πάνος Κωνσταντίνος του Γεωργίου γεννήθηκε στο Βροντερό του Δήμου Πύλης και το υπηρέτησε ως Πρόεδρος από το 2014 και για μια θητεία.

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Τρικκαίων.

Ο Πάνος Κωνσταντίνος δήλωσε… «ο τόπος που γεννήθηκα, μεγάλωσα και υπηρέτησα ως Πρόεδρος, αποτελεί για μένα ένα πολύτιμο κομμάτι στη ζωή μου. Η συνεχής παρουσία στο χωριό μου, η αγάπη προς αυτό και η ισχυρή θέληση για προσφορά, λειτούργησαν ως σκίρτημα στην πρόταση του Κώστα Μαράβα και του συνδυασμού ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ο Κώστας Μαράβας σημειώνει… «ο Πάνος Κωνσταντίνος οραματίζεται, επιθυμεί και μπορεί να προσφέρει πολλά και σημαντικά. Με άποψη για την αυτοδιοίκηση που υπηρέτησε, αλλά και την πολύχρονη γνώση του μέσα από την εργασία του. Ακούει, σχεδιάζει και θέλει να υλοποιήσει, αυτά που πρέπει και ο ίδιος μπορεί. Υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Του εύχομαι καλή δύναμη».

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις