Τοποθετήθηκε ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής στην Τ.Κ.Προδρόμου

Την Παρασκευή 29/9/23 τοποθετήθηκε στην τοπική κοινότητα Προδρόμου , μετά την συνεργασία του Κ.Υ. Πύλης, 5 ΥΠΕ , ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και Τ.Κ. Προδρόμου του Δήμου Τρικκαίων , εξωτερικός αυτόματος απινιδωτής και έγινε σεμινάριο για την λειτουργία των πνευμόνων και καρδιάς , όπου το παρακολούθησαν αρκετοί κάτοικοι της συγκεκριμένης κοινότητας.

Ο Συντονιστής Διευθυντής του Κ.Υ. Πύλης Γιάννης Κουτσονάσιος , ευχαρίστησε τον Νίκο Βράντζα και Βασίλη Ρακοβίτη από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας για την παρουσίαση του σεμιναρίου λειτουργίας πνευμόνων και καρδιάς προς τους κατοίκους του Προδρόμου και φυσικά την εταιρεία μπισκότων ΒΙΟΛΑΝΤΑ για την ευγενική χορηγία του εξωτερικού αυτόματου απινιδωτή. Ανέφερε επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνονται οι πολίτες για ιατρικά θέματα και να αποκτούν δεξιότητες οι οποίες μπορούν να σώσουν την ζωή ενός ανθρώπου.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της κοινότητας Προδρόμου Σπύρος Καραμπούλας, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Άκης Αναστασίου, ο Γενικός Γιατρός του Π.Ι. Προδρόμου Γρηγόρης Λώλης, ο Αλλεργιολόγος Ηλίας Καραμαγκιόλας κ.α.

Σχετικές δημοσιεύσεις