Ραδιοφωνική αντιπαράθεση Καΐκη-Ταμήλου

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Καΐκη και τον Μιχάλη Ταμήλο σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Ευαγγελίας Σωτηρίου στην Λέσχη 97,6.

Πιο συγκεκριμένα την ώρα που ο Γιώργος Καΐκης μιλούσε στον αέρα ένα μήνυμα του Μιχάλη Ταμήλου ήταν αρκετό για να ξεσπάσει έντονη αντιπαράθεση ανάμεσά τους.  Ο Γιώργος Καΐκης προσκάλεσε τον Ταμήλο να λύσουν το ζήτημα live με τον Ταμήλο να  βγαίνει και αυτός στον αέρα.

Ο Ταμήλος άφησε μπιχτές ότι η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν έκανε αντιπολίτευση στον Παπαστεργίου, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “ψήφισες το 90% των θεμάτων”.

Ο Γιώργος Καΐκης απάντησε στον Ταμήλο ρωτώντας τον από πότε είναι υπερασπιστής του Σακκά και του Παπαστεργίου και αν θα έλεγε τα ίδια αν τελικά η σύζυγός του, Στέλλα Ντούβλη, κατέβαινε με την Νικολέττα Μπρουζούκη με τον Ταμήλο να απαντάει ότι υπερασπίζεται τα έργα που έκαναν οι δημοτικές αρχές που ο Καΐκης κατηγορεί ότι είναι από αστικά κόμματα με τον Καΐκη να απαντά ότι αυτό είναι πολιτική εκτίμηση.

Τέλος ο Μιχάλης Ταμήλος είπε κατηγορηματικά ότι τα Τρίκαλα δεν θα έχουν ποτέ δήμαρχο από το ΚΚΕ με τον Καΐκη να τον χαρακτηρίζει γκουρού της πολιτικής διοίκησης των Τρικάλων.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις