Παπαστεργίου: Ασχολήθηκα ελάχιστα με το ψηφοδέλτιο της Επανεκκίνησης

Στην πρωινή εκπομπή της Λέσχης 97,6 μίλησε σήμερα ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου σχολιάζοντας τις εξελίξεις των δημοτικών εκλογών αλλά απαντώντας και σε εκείνους που αφήνουν αιχμές ότι έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Επανεκκίνησης vol3.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην δήμαρχος επισήμανε για ακόμη μια φορά την εκτίμηση του στο πρόσωπο του νυν δημάρχου και διάδοχό του Νίκου Σακκά όσο και την στήριξή του και επισήμανε ότι ασχολήθηκε ελάχιστα με την συγκρότηση του ψηφοδελτίου της άλλοτε παράταξής του σε βαθμό που όφειλε. Στην συνέχεια προανήγγειλε πως τέλη Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται με μεγάλη χαρά πάλι στα Τρίκαλα δίπλα στον εκλογικό αγώνα, συμμετέχοντας στις περιοδείες στα χωριά του Δήμου.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

Όσο αφορά και τις εξελίξεις στον Δήμο Τρικκαίων, αυτό που είχαμε ζήσει το ’19 με το να κατεβούν 7 ψηφοδέλτια με 40 άτομα το καθένα, δεν ήταν σοβαρό. Πλέον ο νόμος λέει ότι όποιος θέλει ας κατέβει, αλλά με προϋποθέσεις και σαφείς ομάδες, δεν είναι βέβαια και δύσκολο να κάνεις στο Δήμο Τρικκαίων με 80 χιλιάδες πληθυσμό ένα ψηφοδέλτιο 120 ατόμων.

Ο Νίκος Σακκάς είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, ανέλαβε με τις διαδικασίες που ορθά κάναμε μέσα στην ομάδα, ανέλαβε να ηγηθεί και να οδηγήσει την ομάδα στις εκλογές, και πάντα όπου μπορώ θα βοηθάω. Εγώ ασχολήθηκα ελάχιστα και συγκεκριμένα σε επίπεδο που απλά μίλησα με κάποιους ανθρώπους που είχαμε ήδη συμφωνήσει για τη δημιουργία της ομάδας και να συνεχίσουμε. Πήρα ένα δυο τηλέφωνα σε ανθρώπους που θεωρούσα ότι πρέπει να είναι στην ομάδα διότι έχουν να προσφέρουν, και λογικό ήταν να το κάνω. Όσο μου επιτρέψει η δουλειά στο Υπουργείο, ίσως προς το τέλος της προεκλογικής περιόδου, θα έρθω με χαρά να συμμετέχω στις επισκέψεις. Όλη η δουλειά στην πόλη και τα χωριά, δημιούργησε, εκτός από σημαντικό έργο, και πολλές ισχυρές φιλίες, και έτσι θα είναι ευχάριστο να ξαναδώ τόσους ανθρώπους, επειδή νιώθω πως έφυγα κάπως ξαφνικά.

Σχετικές δημοσιεύσεις