Οι Πλημμυρόπληκτοι στο επίκεντρο της συζήτησης του Δημοτικού Συμβουλίου – Στιγμή έντασης μεταξύ Καΐκη και Παππά

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων. Το μείζον θέμα ήταν οι πλημμυρόπληκτοι και η αντιμετώπισή τους από τον Δήμο Τρικκαίων.

Οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστας Κρεμμύδας και Γιώργος Καΐκης έθεσαν τις ερωτήσεις τους σχετικά με τις αποζημιώσεις που δεν έχουν καταβληθεί ακόμα στους πληγέντες, για τον καθαρισμό των ποταμιών,  τη στατική επάρκεια των γεφυρών στο δήμο, την αποκατάσταση των ζημιών στις σχολικές μονάδες του δήμου και απαντήσεις στα ερωτήματα έδωσαν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς, από τη δική του μεριά απάντησε για πολλοστή φορά πως δεν θα φύγει κανένας πλημμυρόπλητος από τα ξενοδοχεία των Τρικάλων, μέχρι να είναι έτοιμο να κατοικηθεί το σπίτι του και διαβεβαίωσε ότι δεν θα σταματήσει ούτε η διανομή φαγητού βάζοντας ένα οριστικό τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό.

Ένταση προκλήθηκε μεταξύ του Γιώργο Καΐκη και του Αποστόλη Παππά.

Προς το τέλος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Πάππας πήρε το λόγο και τοποθετήθηκε σχετικά με το παλαιστινιακό ζήτημα, που είχε κάνει σχετική αναφορά στην αρχή της συνεδρίασης ο κ.Καΐκης, κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν και στο πως φτάσαμε στην εισβολή της Χαμάς στο Ισραήλ με βάση τις δικές του απόψεις. Ο Γιώργος Καίκης εξέφρασε την αντίθεσή του στα λεγόμενα του κ. Πάππα με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι και να υπάρξει ένταση με τον κύριο Καΐκη να αποχωρεί από την αίθουσα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σχετικές δημοσιεύσεις