Οδηγίες του Σακκά στους υποψήφιους του συνδυασμού. Πότε ανοίγει το εκλογικό του κέντρο

 Με όραμα και έργο, σοβαρή δουλειά, ταπεινότητα και σεμνότητα, πάμε τον Δήμο μας πιο ψηλά!

Με αυτή τη φράση ο Νίκος Σακκάς επισφράγισε την ομιλία του στην συγκέντρωση των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών του συμβούλων του συνδυασμού “Επανεκκίνηση v.3″, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη το βράδυ της Παρασκευής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος ενημέρωσε πλήρως τους υποψηφίους για τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής αλλά και για την κατάσταση του Δήμου μετά την καταστροφική πλημμύρα.  Ζήτησε να κρατήσουν χαμηλούς τόνους  και να επικεντρωθούν  στην προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή να αποκαταστήσει τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel. Στη συνέχεια δέχτηκε ερωτήσεις από τους υποψήφιους για το πως μπορούν να βοηθήσουν ο καθένας ξεχωριστά και για το σύστημα αποζημιώσεων.

Τέλος ο Νίκος Σακκάς αναφέρθηκε στην επικείμενη κακοκαιρία για την οποία η ΕΜΥ αλλά και η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι έρχεται από την Δευτέρα και ανέφερε ότι ο Δήμος βρίσκεται σε επιφυλακή και έτοιμος να την αντιμετωπίσει.

Σχετικά με το εκλογικό κέντρο της παράταξης, αναμένεται να ανοίξει από τη Δευτέρα ώστε να παρέχει στους τρικαλινούς πολίτες πληροφοριακό υλικό σχετικά με το προεκλογικό πρόγραμμα για το Δήμο του μέλλοντος που θα εξελίξει την 9ετή διακυβέρνηση της παράταξης με τα επιτεύγματα που καθόρισαν την πόλη των Τρικάλων ως ένα δήμο-πρότυπο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Σακκάς θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις