Με τιμή και περηφάνια τελέστηκε η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Τρίκαλα

Με περηφάνια και λαμπρότητα τελέστηκε η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Τρίκαλα τιμώντας τους ήρωες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και τα ιδεώδη της πατρίδος, την αντίσταση των Ελλήνων απέναντι στους κατακτητές. Με δόξα και καμάρι παρέλασαν τα τμήματα των σχολείων του Δήμου και οι πολιτιστικοί σύλλογοι για το ηρωικό ΟΧΙ που αναφώνησαν οι Έλληνες ενάντια στον ναζισμό.

Το παρόν στην παρέλαση έδωσαν ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, η νέα αντιπεριφερειάρχης Χρύσα Ντιντή, ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, οι βουλευτές Μαρίνα Κοντοτόλη, Σάκης Λιούτας και οι διοικητές της ΣΜΥ Ιωάννης Κορέλης, της Αστυνομίας Δημήτρης Μήτραινας και της Πυροσβεστικής Ευάγγελος Τσιορλίδας και λοιπών Αρχών.

Μετά από χρόνια παρέλασαν οι Αστυνομικές Δυνάμεις και το Πυροσβεστικό Σώμα

Με μηχανές, ποδήλατα και περιπολικά παρέλασαν οι δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρέλαση πραγματοποιήθηκε μετά από χρόνια αποχής.

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις του νόμου μας που κέρδισαν ένα μεγάλο χειροκρότημα για το λειτούργημα τους αλλά κυρίως για την τιτάνια βοήθεια τους στην καταστροφική κακοκαιρία Daniel που έπληξε την περιοχή μας τον προηγούμενο μήνα.

Το πιο θερμό χειροκρότημα στους σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών 

Με τον δικό τους μοναδικό συγχρονισμό έκλεισαν και φέτος την παρέλαση της 28η Οκτωβρίου οι σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων. Η παρέλαση των σπουδαστών της Σχολής καταχειροκροτήθηκε από τους Τρικαλινούς που θαύμασαν το πέρασμά τους, ενώ τα εμβατήριά τους προκάλεσαν συγκίνηση σε όσους παρακολούθησαν την παρέλαση.

Σχετικές δημοσιεύσεις