Με αέρα νίκης η ομιλία Kώστα Μαράβα στους ετεροδημότες της Αθήνας

Σε μία εντυπωσιακά μεγάλη συγκέντρωση ετεροδημοτών, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων – Αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης – στην οδό Ακαδημίας 50,– που αποδείχθηκε πολύ μικρή- μίλησε ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Τον δήμαρχο ΠΥΛΗΣ προλόγησε ο Κρις Σπύρου ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Θεόδωρος Σκρέκας, Ο υπουργός Κώστας Σκρέκας και η βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα έστειλαν χαιρετιστήρια μηνύματα.

Ο Κώστας Μαράβας κάλεσε τους δημότες να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δώσουν στον τόπο το μέλλον που του αξίζει, με μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

 

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές και ο απολογισμός του έργου, μας δίνει την ικανοποίηση ότι έχουμε καταφέρει να υλοποιήσουμε πολύ περισσότερα από όσα είχαμε υποσχεθεί.

 

Αυτή τη στιγμή εκτελούνται έργα, σε κάθε γωνιά του Δήμου, για όλους τους πολίτες, και κάλεσε τους ετεροδημότες να προσέλθουν στην κάλπη με κριτήριο όχι τα λόγια, αλλά τα έργα.

 

Το πλούσιο έργο μας, μας επιτρέπει να στεκόμαστε σήμερα εδώ και να σας κοιτάμε στα μάτια ζητώντας να μας δώσετε καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή.

 

Δώστε μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το έργο μας. Δώστε μας καθαρή εντολή για να συνεχίσουμε μαζί τον όμορφο δρόμο για μια ΠΥΛΗ που πάει μπροστά.

Σχετικές δημοσιεύσεις