Γιώργος Ηλιάδης: Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή

Σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην Ασκληπιού μίλησε χθες το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων.

Ο Γιώργος Ηλιάδης θα είναι σίγουρα από τους νικητές αυτής της Κυριακής όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα που θα γράψει ο συνδυασμός του για τον Δήμο Τρικκαίων. Αφού κατάφερε να σώσει την αξιοπρέπεια δύο κομμάτων (ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ) και μιας ολόκληρης παράταξης, της κεντροαριστεράς με την απόφασή του να βγει μπροστά σε μια στιγμή που ο χώρος κινδύνευε να μείνει χωρίς συνδυασμό για τα Τρίκαλα.

Γι’αυτό λοιπόν χθες το βράδυ στην μεγάλη κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού “ΤΡΙΚΑΛΑ – τόπος ΝΑ ΖΟΥΜΕ” όλα τα ιστορικά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ τον αποκαλούσαν “το δικό μας παιδί” ενώ και από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το χειροκρότημα έβγαινε αβίαστα και πρόθυμα.

Η συγκέντρωση έγινε στην αρχή της Ασκληπιού (ομπρέλα Ζογγολόπουλου) και για τα δεδομένα των καιρών ήταν ικανοποιητική, ενώ υπήρχε και έκδηλος ενθουσιασμός για θετικό αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Ηλιάδης ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας έναν απολογισμό των επαφών του με τους δημότες και ιδιαίτερα με αυτούς  που επλήγησαν από τις πλημμύρες. Εκτόξευσε δριμύ κατηγορώ κατά “της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής Παπαστεργίου-Σακκά”, την οποία θεώρησε υπεύθυνη και για τις μεγάλες ζημιές που έγιναν αλλά και για τον αργό ρυθμό αποκατάστασης τους. Παρουσίασε δε το δικό του σχέδιο για την διοίκηση του Δήμου το οποίο θα είναι “δημοκρατικό, συμμετοχικό, με διαφάνεια και για όλους τους δημότες”.

Το παρόν έδωσαν όλα τα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ και του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, πλην της κας Κοντοτόλη, η οποία  απουσίαζε δικαιολογημένα στην Αθήνα, και εκατοντάδες δημότες Τρικκαίων.

Σχετικές δημοσιεύσεις