Χρυσό βραβείο στα Healthy Food Awards για τα γιαούρτια ΟΛΥΜΠΟΣ PROTEIN

Η ΟΛΥΜΠΟΣ διακρίθηκε στον καταξιωμένο διαγωνισμό των Ηealthy Food Awards, με την ύψιστη διάκριση ενός ξεχωριστού προϊόντος.

Πρόκειται για την κατάκτηση του χρυσού βραβείου στη νέα κατηγορία στραγγιστών γιαουρτιών ΟΛΥΜΠΟΣ PROTEIN με 0% λιπαρά.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν προϊόντα με περισσότερη πρωτεΐνη, δημιούργησε μια νέα σειρά με στραγγιστό γιαούρτι, σε γεύση κλασική αλλά με δυο υπέροχους συνδυασμούς φρούτων, φράουλα και μύρτιλο.

Το ΟΛΥΜΠΟΣ PROTEIN στραγγιστό γιαούρτι 0%, παράγεται από 100% ελληνικό γάλα, έχει πλούσια γεύση και περιέχει 20g πρωτεΐνης ανά κύπελλο. Είναι πηγή ασβεστίου και παρασκευάζεται με άπαχο γάλα αγελάδος και καλλιέργεια γιαούρτης, αποτελώντας ιδανική επιλογή για μια ισορροπημένη διατροφή. Η πλούσια πρωτεΐνη και η απολαυστική γεύση του το καθιστούν ένα εξαιρετικό πρωινό ή απογευματινό σνακ που συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού. Η ΟΛΥΜΠΟΣ εκπροσωπεί την κορυφαία ελληνική ποιότητα και γεύση στις αγορές του κόσμου, υπερήφανη για τα προϊόντα της που παράγονται από αγνά υλικά της Ελληνικής φύσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις