Το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ που θα σας κατακτήσει με τις γεύσεις του

Μια νέα πρόταση στο χώρο της εστίασης ήρθε και προσθέτει νοστιμιά και ποιότητα σε μια πόλη που φημίζεται για τους καλοφαγάδες της. Το κατάστημα γρήγορου φαγητού ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ είναι αυτό που λέει και το όνομά του.

Χειροποίητες απολαύσεις γρήγορα και νόστιμα. Δίνοντας τα διαπιστευτήριά του απέκτησε φανατικούς πελάτες μέσα στις τρεις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας του.

Με αξιοζήλευτη ποικιλία στο μενού του καλύπτει και τον πιο απαιτητικό καλοφαγά. Απολαύστε γευστικότατο γύρο σε πίτα και σε μερίδα, ζουμερά σουβλάκια, πανσέτες και λουκάνικα αλλά και χορταστικά burger’s, club και pita club καθώς και τορτίγιες κλασσικές αλλά και τορτίγιες ανατολής (για πιο εξωτικές γεύσεις). Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που μπορείτε να απολαύσετε στο κατάστημα ή με ένα τηλεφώνημα στο χώρο σας.

Συνοδέψτε τα με ποικιλία ορεκτικών και με διαλεχτές σαλάτες.

Η καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής στα προϊόντα του καταστήματος είναι κυρίαρχος στόχος για τον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Με συνέπεια και απόλυτη αφοσίωση στην ικανοποίηση του καταναλωτή, ο υπεύθυνος του καταστήματος Σπύρος Λαμπρίδης, χρησιμοποιεί την μεγαλύτερη γκάμα ποιοτικών προϊόντων από τοπικούς παραγωγούς.

Η πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της εστίασης σε συνδυασμό με τις ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται τις κορυφαίες γεύσεις που θα απολαύσετε στο κατάστημα ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Κάντε την παραγγελία σας από τις 1 το μεσημέρι μέχρι τις 1 το βράδυ καθημερινά εκτός Κυριακής στο τηλέφωνο 24310 36626

Καλαμπάκας 11

 

Σχετικές δημοσιεύσεις