Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και Προστασίας Ακοής – Βάγια Κουκουράβα: Με σεβασμό, γνώση και φροντίδα στο συνάνθρωπο

Το Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και Προστασίας Ακοής – Κουκουράβα Βάγια, ιδρύθηκε το 2002. Συνδυάζοντας την πείρα με την τεχνογνωσία και παρακολουθώντας συνεχώς τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο της προστασίας και αποκατάστασης της ακοής, έχει τη δυνατότητα να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Κι όλα αυτά με γνώμονα μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση καθώς κύριος στόχος του είναι να συμβάλλει αποτελεσματικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων κάθε ηλικίας, με κάθε μορφής απώλεια ακοής. Στελεχώνεται από εξειδικευμένο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Τώρα στο Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και Προστασίας Ακοής – Βάγια Κουκουράβα, επιλέξτε τα  ακουστικά βαρηκοϊας που θα δώσουν λύση στο δικό σας πρόβλημα.

Το βασικότερο κριτήριο επιλογής και εφαρμογής του κατάλληλου για κάθε περίπτωση Ακουστικού Βαρηκοΐας, αποτελούν τα ακοολογικά δεδομένα, η μορφολογία του ακουστικού πόρου αλλά και η ικανότητα στις λεπτές κινήσεις των δακτύλων για τον σωστό χειρισμό του ακουστικού.

Η τεχνολογική εξέλιξη είναι αλματώδης. Μια πλειάδα τεχνικών χαρακτηριστικών συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του ατόμου μέσω της αποκατάστασης της ακοής, καθώς παρέχουν:

  • Αυτόματη προσαρμογή στο μεταβαλλόμενο ακουστικό περιβάλλον.
  • Κατανόηση της ομιλίας σε θορυβώδες περιβάλλον.
  • Τεχνολογία Bluetooth για συνδεσιμότητα με το κινητό τηλέφωνο.
  • Ασύρματη σύνδεση με την τηλεόραση.
  • Άριστη διακριτική ικανότητα.
  • Αυτόματο σύστημα αναγνώρισης της ομιλίας.

Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και Προστασίας Ακοής – Βάγια Κουκουράβα

Βύρωνος & Κανούτα-Τρίκαλα

Τηλ. 24310 70711 και 6973 208354

vagiakouk@gmail.com

Ενημερωθείτε στη νέα ιστοσελίδα μας www.koukourava.gr για όλα μας τα προϊόντα και μάθετε όλα όσα σας ενδιαφέρουν!

Σχετικές δημοσιεύσεις