Εικόνες άνοιξης που κατακλύζουν τις αισθήσεις στο κατάστημα ΕΣΤΙΑ ΕΣΤΙ

Κεντρικά στοιχεία στην πασχαλινή διακόσμηση τα κανονικά ή διακοσμητικά αυγά, οι πασχαλινές φιγούρες αλλά και τα ανοιξιάτικα λουλούδια. Συνδυάστε τα μεταξύ τους σε χρωματισμούς ανάλογους με το πόσο έντονο ή πιο διακριτικό – φυσικό θέλετε το αποτέλεσμα, είτε πρόκειται για το σύνολο ενός χώρου είτε για το γιορτινό τραπέζι σας, και χρησιμοποιείστε αντικείμενα και σκεύη από ξύλο, ψάθα, σκοινί, χαρτί, ύφασμα, γυαλί, πηλό ή πορσελάνη.

Τα φυσικά λουλούδια, τα πασχαλινά στεφάνια, τα κλαδιά με κρεμασμένα αυγά σε μορφή… χριστουγεννιάτικου δέντρου και τα κάθε μορφής διακοσμητικά αυγά που μπορείτε εύκολα να φτιάξετε χρησιμοποιώντας εκτός από χρώμα, λινάτσα, διακοσμητικό χαρτί, σκοινί, δαντέλα κλπ. είναι από τις απλούστερες αλλά και ομορφότερες ιδέες για να μεταφέρετε το γιορτινό κλίμα στους χώρους του σπιτιού και στο γιορτινό τραπέζι σας χωρίς υπερβολές που σχεδόν ποτέ δεν είναι καλόγουστες.

Και φυσικά…αφήστε χώρο για ένα καλαθάκι με τα βαμμένα κόκκινα αυγά σας και μια πιατέλα με λαχταριστά πασχαλινά κουλούρια.

 

 

 

 

 

ΖΗΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ- ΖΗΚΑ ΕΛΕΝΗ

Γαριβάλδη 12

τηλ. 6979039213

 

Σχετικές δημοσιεύσεις