ΔΟΥΜΠΙΑ και υψηλή γαστρονομία στο Βαρούλκο!

Μια βραδιά γεμάτη μοναδικές γεύσεις, απόλαυση και ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ έζησε ένα πλήθος προσκεκλημένων, δημοσιογράφων και ανθρώπων της γαστρονομικής σκηνής της πόλης, την Πέμπτη 16 Μαρτίου στο Βαρούλκο Seaside.
Το πρώτο ελληνικό γαστρονομικό νερό της Ελλάδας, επέλεξε το πολυβραβευμένο εστιατόριο του καταξιωμένου σεφ Λευτέρη Λαζάρου για να παρουσιαστεί στο κοινό, στο απολαυστικό event PURITY by ΔΟΥΜΠΙΑ.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του Στέλιου Μ. Σαράντη, μέλος της εταιρείας, η οποία έχει αναλάβει την αναβίωση του brand ΔΟΥΜΠΙΑ, που προέρχεται από την περίφημη πηγή των Αγίων Αποστόλων στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής.

Στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν μια παρουσίαση της νέας εικόνας του ΔΟΥΜΠΙΑ και ένα υψηλής ποιότητας masterclass από τον πρώτο Έλληνα πιστοποιημένο sommelier νερού, Γιάννη Κοροβέση, ο οποίος ανέδειξε τη σημασία ενός υψηλής ποιότητας φυσικώς ανθρακούχου νερού σε ένα αντίστοιχης ποιότητας μενού.

Η πιο απολαυστική στιγμή της εκδήλωσης όμως, ήταν όταν τα ποτήρια γέμισαν με ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ και οι απαλές φυσαλίδες του προετοίμασαν τον ουρανίσκο μας για να απολαύσει τις μοναδικές δημιουργίες του Λ. Λαζάρου.

Το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ είναι εδώ για να εμπλουτίσει τις γαστρονομικές μας εμπειρίες, φιλοδοξώντας να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι κάθε gourmet δημιουργίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις