Τα δώρα που φέρνουν την Ανάσταση

Στο χώρο και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μπορείτε να βρείτε σχολικά είδη όπως τσάντες, παγουρίνο και τετράδια ζωγραφισμένα από τους μικρούς ήρωες της “Φλόγας”

 

Με σύμβολο την ελπίδα που φέρουν οι άγιες μέρες του Πάσχα, οι εθελοντές της «Φλόγας» φιλοτέχνησαν υπέροχα αντικείμενα. Για όλες τις ανάγκες που αφορούν το νονό, τη νονά αλλά και τη διακόσμηση του σπιτιού μας αυτή την κατανυκτική περίοδο καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις αλλά και όλα τα βαλάντια.
Οι λαμπάδες είναι χειροποίητα διακοσμημένες με ευφάνταστα αντικείμενα και ευωδιάζουν. Τα κεραμικά αυγά είναι ζωγραφισμένα στο χέρι και ταιριάζουν σε κάθε χώρο του σπιτιού μας από το καθιστικό μας έως την κουζίνα και μπορούμε να τα συνδυάσουμε με επιτραπέζια κεριά σε όλα τα χρώματα και σε πολλά σχέδια. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε υπέροχα καλάθια με συνθέσεις που θα κλέψουν τη καρδιά του νονού και της νονάς.

Προσθέτοντας τα παραδοσιακά κουλουράκια και τα βαμμένα αυγά του Πάσχα θα αποτελέσουν ένα ολοκληρωμένο δώρο που θα εντυπωσιάσει και θα συγκινήσει. Όλα τα αντικείμενα έχουν φιλοτεχνηθεί χειροποίητα αποκλειστικά με την εθελοντική εργασία και τα έσοδα προορίζονται μόνο για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της «Φλόγας». Οι τιμές είναι τόσο φιλικές που σίγουρα θα θελήσετε εκτός από τη λαμπάδα για το βαφτιστήρι και το δώρο στο νονό – νονά να κάνετε κι ένα δώρο στον εαυτό σας αποκτώντας διακοσμητικά αντικείμενα πραγματικά έργα τέχνης. Ας γεμίσουμε λοιπόν το καλάθι της καρδιάς μας με αγάπη κι ας δώσουμε ένα χέρι βοήθειας στους ανθρώπους που δουλεύουν εθελοντικά ανταποδίδοντας αυτή την αγάπη σε όλους τους μικρούς ήρωες για τους οποίους πασχίζουν. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε και στο τηλέφωνο της «Φλόγας» στο 6989771528.

Ηρώων Αλβανικού Mετώπου 32

 

Σχετικές δημοσιεύσεις