Αναλαμβάνει δράση κατά του κορωνοϊού ο Δήμος Πύλης

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Πύλης για την διαχείριση της πανδημίας του SARS-CoV-2 κορονοϊού. Το κύριο θέμα της συνάντησης ήταν ο σχεδιασμός κοινής στρατηγικής για την διαχείριση των επιπτώσεων της πανδημίας στο Δήμο. Στην σύσκεψη, που έλαβε χώρα παρουσία του Δημάρχου κ. Κ. Μαράβα, συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης κα Χαρά Καλιώρα, ο Αντιδήμαρχος Πολ. Προστασίας κ. Χρ. Ζιάκας, οι επικεφαλής της Αξιωματικής & Μείζονος Αντιπολίτευσης κ.κ. Θ. Χήρας & Β. Τσιούτσιας αντίστοιχα, οι δημ.  Σύμβουλοι Άρης Τζάνης & Μαρίνα Πανάγου, καθώς και ο Δ/ντής του ΚΥ Πύλης κ. Μιχάλης Βενιζέλος. Κατόπιν της σύσκεψης η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την οργάνωση και υλοποίηση ολοκληρωμένης ενημερωτικής εκστρατείας, σχετικά με την αντιμετώπιση της διασποράς της COVID-19 στο Δήμο Πύλης.

Συγκεκριμένα…

  • Συστηματική οργανωμένη ενημερωτική υποστήριξη από ομάδα επαγγελματιών υγείας, Γενικοί/Οικογενειακοί Ιατροί του ΚΥ Πύλης και ιατροί του ιδιωτικού τομέα.
  • Διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού σε μορφή Ενημερωτικής Αφίσας, με ανάρτηση σε κομβικά σημεία στο Δήμο Πύλης και διαδικτυακά.
  • Οργάνωση Διαδικτυακής Ενημερωτικής Εκδήλωσης με την συμμετοχή επαγγελματιών υγείας από την τοπική επιστημονική κοινότητα, σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση.
  • Συμβολική δωρεάν διανομή προστατευτικών μασκών στους κατοίκους του Δήμου Πύλης για την ευαισθητοποίηση και τήρηση των ατομικών μέτρων προστασίας εν καιρώ πανδημίας.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις