Στην Καρδίτσα ο Ν. Χαρδαλιάς: Επισκέφθηκε το Κέντρο Διανομής Εμβολίων COVID-19 σε Θεσσαλία και Στ. Ελλάδα

Τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Καρδίτσας (ΣΥ.ΦΑ.Κ.) επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 24/12/2020, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς προκειμένου να επιθεωρήσει τους χώρους όπου θα φυλάσσονται τα εμβόλια κατά του COVID-19.

Ο κ. Χαρδαλιάς χαρακτήρισε την όλη επιχείρηση με την γρήγορη παραλαβή, ασφαλή φύλαξη και σωστή διανομή των εμβολίων,  «το μεγαλύτερο στοίχημα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην ιστορία της Πατρίδας μας» και εξέφρασε τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Ο Υφυπουργός αρχικά είχε σύσκεψη μιας ώρας περίπου με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Στρατού ο οποίος έχει αναλάβει τον τομέα logistics.

Συγκεκριμένα σε αυτή συμμετείχαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας κ. Αστέριος Μαντζώκας, ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Μάριος Αποστολίδης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας κ. Νίκος Μπάλσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας κ. Θωμάς Καρανάσιος, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Καρδίτσας κ. Γιώργος Νταουτάς, ο Ταξίαρχος κ. Περρής ως υπεύθυνος εκπρόσωπος του ΓΕΕΘΑ και ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ.Κ. κ. Γιώργος Ακρίβος.

Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΦΑ.Κ. Ακρίβο, τον Διευθυντή κ. Σωτήρη Μοϊάνο, τους ανώτατους αξιωματικούς και στελέχη της τοπικής Επιχείρησης, ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε για τους χώρους και τις δυνατότητές της.

Στη διάρκεια της επίβλεψης ο κ. Χαρδαλιάς συνομιλούσε με τους αξιωματούχους και έδινε οδηγίες για τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν τις επόμενες ημέρες πριν την παραλαβή των εμβολίων και στη διάρκεια της διανομής τους.

Ο Υφυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εγκαταστάσεις, για την οργάνωση που υπάρχει, για το στελεχιακό δυναμικό τους και στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστο προορισμό.

 

Πηγή: karditsalive.net Καραγιάννης Φώτης

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις