Κινητή μονάδα εμβολιασμού αύριο στην Πύλη

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην περιοχή μας ο Δήμος Πύλης, σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ, θα πραγματοποιήσει εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το εμβόλιο της Pfizer, την Δευτέρα 20/12/2021.

Η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, θα βρίσκεται στο χώρο του Δημαρχείου Πύλης, με σκοπό τον εμβολιασμό δημοτών με το εμβόλιο της Pfizer.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα Covid-19 του Υπουργείου Υγείας και ΕΟΔΥ.

Ταυτόχρονα σε συνεννόηση με την επικεφαλής των κλιμακίων του ΕΟΔΥ στην Π.Ε. Τρικάλων, κ. Νάτσινα Δήμητρα, θα πραγματοποιηθούν Δωρεάν Rapidtests (‘Eλεγχο ταχείας ανίχνευσης Covid-19),  στην Πύλη, από 08.00πμ-10.00πμ, στο χώρο του Δημαρχείου Πύλης.

Οι προσερχόμενοι απαραίτητα θα έχουν το ΑΜΚΑ, ταυτότητα και πιστοποιητικό νόσησης ή προηγούμενου εμβολιασμού ΑΥΣΤΗΡΑ την ώρα του ραντεβού τους.

«…Η πανδημία ανέδειξε την σημασία της Συνεργασίας σε καιρούς κρίσης. Πολιτεία -Δήμοι – Φορείς Υγείας, όλοι μαζί, για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Γιατί, μόνο με τον εμβολιασμό θα απελευθερωθούμε από την πανδημία. Για να διαφυλάξουμε την υγεία μας και την υγεία των δικών μας ανθρώπων χρειάζεται η συμμετοχή όλων…».

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ) ΚΑΛΙΩΡΑ

Σχετικές δημοσιεύσεις