Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τα Δημοτικά Σχολεία της Καλαμπάκας και του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων για φιλανθρωπικό σκοπό

Η ισχύς εν τη ενώσει, η δύναμη των πολλών για την επίτευξη υψηλών στόχων!! Σύμπραξη και συνεργασία σχολείων του Δήμου Μετεώρων με το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων! Με πρωτοβουλία και παρουσία του Διευθυντή Δ.Π.Ε Τρικάλων κ. Χρήστου Τρικάλη συναντήθηκαν την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων Καλαμπάκας με τον Υποδιευθυντή του Μουσικού σχολείου και τους εκπαιδευτικούς Γεώργιο Κουβέλα και Νικόλαο Κοφίνα, με σκοπό την κοινή διοργάνωση μουσικής εκδήλωσης εν όψει των Χριστουγέννων, στις 22 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας.

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, συγκεκριμένα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για τη Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων.

Με συνεργατικό πνεύμα και θετική διάθεση, με τη συμμετοχή όλων και τη στήριξη της Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων, της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, του Δήμου Μετεώρων και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων εξασφαλίζεται η επιτυχής έκβαση του εγχειρήματος.

Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετέχουν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Καλαμπάκας, συνοδευόμενοι από τις μελωδίες των εκπαιδευτικών του Μουσικού Σχολείου, όπου θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικα θεατρικά δρώμενα και τραγούδια, όπως επίσης κάλαντα από όλη την Ελλάδα αλλά και ύμνους του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Από τη Δ.Π.Ε. Τρικάλων

Σχετικές δημοσιεύσεις