Πλημμύρισε με κόσμο η Πύλη στο «ΠΟΡΤΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ»

              Εντυπωσιακή η εμφάνιση των Αρμάτων και η συμμετοχή των μεταμφιεσμένων

 

Αναβίωσε  και φέτος το Πορτινό Καρναβάλι για δεύτερη χρονιά με μεγαλύτερη επιτυχία αφού χιλιάδες κόσμου επισκέφθηκε την Πύλη, για να παρακολουθήσει την παρέλαση των Αρμάτων στον κεντρικό Δρόμο της Πύλης (Άγιο Βησσαρίωνα), δημιουργώντας το αδιαχώρητο.

Πλέον το Καρναβάλι της Πύλης έγινε θεσμός όπως τόνισε και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας στον σύντομο χαιρετισμό του, εντυπωσιασμένος από την παρουσία του κόσμου.

Η είσοδος των Αρμάτων και των πεζοπόρων  Τμημάτων άρχισε στις 18,30 δημιουργώντας μία εντυπωσιακή αποκριάτικη ατμόσφαιρα , με την ρίψη των βεγγαλικών και κροτίδων ου έλαμψαν τον ουρανό της Πύλη , με τον  κόσμο να χαίρεται και να ξεφαντώνει να τραγουδά και να χορεύει κάτω από τον ήχο της υπέροχης λάτιν μουσικής που ακούγονταν από τα μεγάφωνα.

Η εκδήλωση του Καρναβαλιού έκλεισε με το κάψιμο του Καρνάβαλου στην πλατεία της Πύλη, όπου εκεί στήθηκε ένα τρελό αποκριάτικο τρόπο με μουσική που έπαιζαν γνωστοί ντι-τζέι της περιοχής, με τους μεταμφιεσμένους και μη να χορεύουν και να διασκεδάζουν στο αποκορύφωμα αυτό της μαγικής βραδιάς που εξελίχθηκε στην Πύλη την Κυριακή της Αποκριάς.

Οι συντελεστές και οργανωτές  αυτής της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Πύλης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων της Πύλης, και όλων των φορέων της Πύλης, αλλά και εθελοντική συμμετοχή όλων μικρών και μεγάλων κυρίως των μεταμφιεσμένων, οι οποίοι συνέβαλλαν στη επιτυχία του Πορτινού Καρναβαλιού.

Σχετικές δημοσιεύσεις