Άναψε το Δέντρο των Χριστουγέννων στην Φαρκαδόνα

Μέσα σε μία γιορτινή και όμορφη ατμόσφαιρα ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδων Αγναντής άναψε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου το δέντρο των Χριστουγέννων στην Φαρκαδόνα.

Η εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Φαρκαδόνας στην κεντρική πλατεία είχε αυτά που ήταν αρκετά να διασκεδάσουν μικρούς.. αλλά και μεγάλους!

Μάγοι, Ξυλοπόδαροι, παιχνίδια, μπαλόνια, βεγγαλικά, μουσική και τραγούδι από την Φιλαρμονική Παλαμά και τον Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας, τραγούδια και κάλαντα από μικρούς μαθητές… και έναν Αη Βασίλη που μοίρασε αγάπη και γλυκίσματα στα παιδιά – με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει ξανά στην πλατεία, για να φέρει τα δώρα των Χριστουγέννων.

Το παρών στην εορταστική εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδων Αγναντής, ο Βουλευτής της Νέας δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας, οι Αντιδήμαρχοι Φαρκαδόνας κ.κ. Ευάγγελος Κοσμάς, Γεώργιος Γεωργίου, Ειρήνη Κακαΐτσα και Γιάννης Γεωργολόπουλος, η Δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας κ. Ελένη Στεργίου-Μπότη, ο Πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Φαρκαδόνας κ. Αθανάσιος Κούτσικος, ο πρώην Βουλευτής και Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο πρώην βουλευτής κ. Χρήστος Σιμορέλης, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αποστόλων Πέτρου Και Παύλου Φαρκαδόνας π. Αθανάσιος Κούτσιας, τοπικοί σύμβουλοι κ.α.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων συνεχίστηκε χθες με το άναμμα του δέντρου των Χριστουγέννων στην δημοτική Κοινότητα Ταξιαρχών ενώ την επόμενη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Οιχαλίας. Οι εκδηλώσεις του δήμου Φαρκαδόνας θα λάβουν χώρα σε όλα τα διαμερίσματα του δήμου Φαρκαδόνας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις