Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ» του Δ. Τρικκαίων στο Γηροκομείο Μεγάλων Καλυβίων

Στο Γηροκομείο «Άγιος Νικόλαος» της Ι.Μ. Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης στα Μεγάλα Καλύβια, αφιέρωσαν το απόγευμα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου 2023, οι μαθητές/τριες του ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ». Τα παιδιά συνόδευαν ην υπεύθυνη Νικολάου Βιβή και οι εκπαιδευτικοί Γιάννα Αλεξίου, Σταυρούλα Φωτιάδου, Γιώργο Μανδράκη και Φανή Σπανού.

Φέτος το ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ» επέλεξε να πραγματοποιήσει τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Γηροκομείο Μεγάλων Καλυβίων. Με ευαισθησία σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, παρουσίασαν ένα όμορφο θεατρικό δρώμενο «Η Κάλλω και οι Καλικάντζαροι».

Σε κλίμα χαράς και κεφιού οι μαθητές έψαλλαν τα κάλαντα με συνοδεία μουσικών οργάνων και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους φιλοξενούμενους/ες του Γηροκομείου, λαμπρύνοντας την όλη ατμόσφαιρα.

Τα παιδιά πρόσφεραν επίσης δώρα, τις δικές τους χριστουγεννιάτικες εικαστικές δημιουργίες και εκείνοι συγκινημένοι και χαρούμενοι γέμισαν με ευχές τα μικρά παιδιά.

Ολόθερμες ευχές και ευχαριστίες στην διευθύντρια του Γηροκομείου «Άγιος Νικόλαος» κ. Βιβή Χαχάμη και στους εργαζόμενους για τη φιλοξενία.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις