Συναυλία στα Σκαλιά της Πύλης από Τοπικό μουσικό σύνολο

Αφιερωμένη στους Απόδημους Πορτινούς

 

 

Μια μαγευτική μουσική βραδιά απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι στην Συναυλία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιουλίου στα Σκαλιά της Πύλης.

Την εκδήλωση οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης, του Δικτύου Πίνδος, μέλος του Γεωπάρκου Μετεώρων Πύλης, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων για να γνωρίσουμε τις γειτονιές της Πύλης και ήταν αφιερωμένη στους απόδημους Πορτινούς.

Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Πανάγος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιωρτζιότης.

Κατόπιν οι μουσικοί της Ορχήστρας τραγούδησαν Ελληνικά τραγούδια δημιουργώντας μια υπέροχη μουσική ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με τον ιδανικό καλοκαιρινό καιρό, σκορπώντας μεγάλο ενθουσιασμό στον κόσμο που τραγουδούσε και διασκέδαζε για δύο ώρες περίπου.

Οι συντελεστές της ορχήστρας ήταν ο Χάρης Καραμπέρης  τραγούδι, ο μαέστρος Δημήτριος Λατσάρας (κιθάρα- τραγούδι), η Μαρία Πουλιανίτη τραγούδι, ο Βαγγέλης Ζαχαράκης (λαούτο- τραγούδι) και ο Ερνέστο Λούκα –κιθάρα.

Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Βασίλειος Κανέλας, ο Πρόεδρος του ΟΠΟΠ κ. Αλέξανδρος Παπαστεργίου και ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Παν. Τσόλας.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις