Επιτυχής η γιορτή πίτας στην Διάβα

Για άλλη μια χρονιά και παρά τις δυσκολίες των καιρών η διάθεση των μελών του ΜΕΕΣ Διάβας απεδείχθη μεγάλη καθώς προσηλωμένοι στην παράδοση πραγματοποίησαν με επιτυχία την Γιορτή Πίτας.

Η γιορτή που αποτελεί πλέον θεσμό  για την τοπική κοινότητα προσέλκυσε πλήθος κόσμου ενώ την τίμησαν με την παρουσία τους ο  Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, ο εφημέριος Διάβας π. Ηρακλής Φίλιος, η Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαρίνα Κοντοτόλη, ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Διάβας Φώτης Αλέκος και ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Κώστας Βλαχογιάννης οι οποίοι συνεχάρησαν τα μέλη του ΜΕΕΣ Διάβας για την άρτια οργάνωση και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία για την συνέχεια αλλά και τις δράσεις που προγραμματίζουν.

 

 

Σημειώνεται ότι οι παριστάμενοι εκτός από τις παραδοσιακές πίτες που ετοίμασαν με πολύ μεράκι όπως πάντα οι γυναίκες του χωριού απόλαυσαν και τα χορευτικά του συλλόγου που εμφανίστηκαν και απέδωσαν άψογα παραδοσιακούς χορούς.

Θανάσης Βλάχος

 

Σχετικές δημοσιεύσεις