Ενδιαφέρουσα ημερίδα για το νέο ΕΣΠΑ

Tην περασμένη εβδομάδα στην Καλαμπάκα

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Νίτσα Λιάπη στην Καλαμπάκα, ημερίδα με κύριο θέμα το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Οι γνωστοί και καταρτισμένοι Οικονομολόγοι Νικολογιάννης Σπύρος και Κωστής Απόστολος, με μεταπτυχιακές σπουδές, εξειδίκευση, πολυδιάστατη και πολυετή εμπειρία στο επιχειρείν, οργάνωσαν την ημερίδα και παρουσίασαν τους δύο τομείς σχετικά με τα τουριστικά καταλύματα και τις λοιπές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται νέες ή σε καθεστώς υπό σύσταση και ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα επιδοτήσεων.

 

 

Η εν λόγω δράση αφορά την απαρχή μιας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας με ολιστική προσέγγιση στις ανάγκες της επιχείρησης αλλά και του ιδιώτη, με στόχο τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των επιχειρήσεων, την καλύτερη δυνατή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, την αξιοποίηση νέων ιδεών και προοπτικών ανάπτυξης.

Πρόκειται για μία καινοτόμα δράση, στα πλαίσια της Π.Ε Τρικάλων, τα ιδρυτικά στελέχη της οποίας θα απευθύνονται σε κάθε επιχείρηση ή φυσικό πρόσωπο που επιθυμεί να βελτιώσει ή να αναπτύξει νέες δεξιότητες.

Σημειώνεται ότι το ενδιαφέρον των επαγγελματιών της περιοχής ήταν έντονο και αρκετοί ήταν όσοι την παρακολούθησαν φεύγοντας σοφότεροι για το νέο ΕΣΠΑ.

 

Θανάσης Βλάχος

 

Σχετικές δημοσιεύσεις