Εκδήλωση χθες της ΙΜ Σταγών & Μετεώρων για τους Τρεις Ιεράρχες

Θεόκλητος: Η τοπική εκκλησία αγκαλιάζει μαθητές και εκπαιδευτικούς

Κοπή βασιλόπιτας με δώρα laptop και ποδήλατα για τα τυχερά φλουριά

 

Καθόλα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής η Ιερά Μητρόπολις Σταγών και Μετεώρων αφιερωμένη στους Τρεις Ιεράρχες, προστάτες της ελληνικής Παιδείας στο συνεδριακό κέντρο του Ξενοδοχείου Divani Meteora της Καλαμπάκας.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με συναυλία από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, με την συνοδεία μουσικών οργάνων.

Ακολούθησε η ευλογία και κοπή Βασιλόπιτας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο για τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας της Μητροπόλεώς  (Εκπαιδευτικούς και Μαθητές) και όπως ανακοίνωσε στα δέκα φλουριά που υπήρχαν σε αυτά αντιστοιχούν ως δώρα πέντε laptop και πέντε ποδήλατα, προσφορά της Μητρόπολης προς τους μαθητές.

 

Ο κ. Θεόκλητος ευχήθηκε καλή κι ευλογημένη χρονιά με υγεία και πρόοδο τονίζοντας πως η τοπική εκκλησία αγκαλιάζει μαθητές και εκπαιδευτικούς στηρίζοντας το έργο τους διαβεβαιώνοντας ότι αποτελεί για όλους το απάνεμο λιμάνι.

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγκελος της ΙΜ Σταγών & Μετεώρων-Καθηγούμενος του Μ. Μετεώρου, Αρχιμανδρίτης Νήφων, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων και πλήθος μαθητών και εκπαιδευτικών που κατέκλυσαν ασφυκτικά την αίθουσα.

Θανάσης Βλάχος

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις