Διοργάνωση Ιατρικής Ημερίδας στη Λάρισα

Η Εκδήλωση είναι εκπαιδευτική ημερίδα με τίτλο «Σύγχρονοι προβληματισμοί στα  Νοσήματα Ήπατος, των Χοληφόρων και του Παγκρέατος» απευθύνεται σε γιατρούς Γαστρεντερολόγους,  Ηπατολόγους, Χειρουργούς και Παθολόγους ιδιώτες και Νοσοκομειακούς από την Θεσσαλία και την Λαμία.

Είναι η δεύτερη Εκπαιδευτική Ημερίδα που διοργανώνει το Ινστιτούτο, με διευρυμένη θεματολογία.

Θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο Ιπποκράτης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Βιόπολη, Μεζούρλου, Λάρισας, από τις 9πμ έως 15μμ το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024.

Διοργανωτής είναι το «Ινστιτούτο Κλινικής και Επεμβατικής Γαστρεντερολογίας (Ι.Κ.Ε.Γ)» μία Αστική μη κερδοσκοπική  Επιστημονική Εταιρία, που σκοπό έχει την ανάπτυξη υπηρεσιών, προγραμμάτων και δραστηριοτήτων για την συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση ειδικών και ανειδίκευτων ιατρών και παρα-ιατρικού προσωπικού σε θέματα που άπτονται των εξελίξεων στη σύγχρονη Κλινική και Επεμβατική Γαστρεντερολογία.

Σκοπός επίσης του Ινστιτούτου, που προεδρεύει ο καθηγητής Γαστρεντερολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ανδρέας Καψωριτάκης, είναι  η διοργάνωση μαθημάτων, διαλέξεων, συμποσίων και συνεδρίων. Ενημέρωση του πληθυσμού για τις παθήσεις του πεπτικού συστήματος, του ήπατος και του παγκρέατος, για την αναγκαιότητα της πρόληψης και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις