«Από τις 3 στις 4 χορδές» στο Μουσείο Τσιτσάνη

Μια παράσταση – παρέλαση ολόκληρης της ιστορίας του Ελληνικού τραγουδιού. Από τα ρεμπέτικα με τα τρίχορδα μπουζούκια και τους μπαγλαμάδες, μέχρι τα λαϊκά με τα τετράχορδα μπουζούκια που έντυσαν τα λόγια των απλών λαϊκών δημιουργών, καθώς και των μεγάλων στιχουργών και ποιητών. Τραγούδια που βρίσκονται πάντα στα χείλη των ανθρώπων και μα συντροφεύουν στις μικρές και τις μεγάλες στιγμές της ζωής μας. Στη γιορτή, στον πόνο, στη χαρά, στην προσμονή.

Το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί στην αίθουσα εκδηλώσεων  του Μουσείου την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:00.

Πρωταγωνιστικός ο ρόλος της μεγάλης ορχήστρας  που επιμελήθηκε το Μουσείο Τσιτσάνη, με τραγουδιστές τον Μπάμπη Αντωνίου και την Ιωάννα Γιαννοπούλου.

Η είσοδος θα γίνει με δελτία ελεύθερης εισόδου  και με τα αυστηρά μέτρα προστασίας που  ορίζουν οι σχετικές με την πανδημία οδηγίες. Τα δελτία μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι/ες με υποβολή σχετικού αιτήματος στο [email protected] , καθώς και τηλεφωνικά στο 24310-77977, ώρες γραφείου.

Σημείωση: Η αίθουσα, εκτός από το σύστημα κλιματισμού με φρέσκο αέρα, διαθέτει σύστημα μηχανικού εξαερισμού, καθώς και συσκευές φιλτραρίσματος και καθαρισμού αέρα.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Σχετικές δημοσιεύσεις