Πλούσιες οι παραστάσεις για τα παιδιά της Ακαδημίας ΑΟΤ στο Emileon

Στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός , τον καταπληκτικό πολυχώρο Emileon στο Αγρίνιο βρέθηκαν το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 , 4 τμήματα αγοριών και η ομάδα κοριτσιών της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του ΑΟ Τρίκαλα.
Διεξήχθησαν αγώνες στις κατηγορίες Κ11, Κ12, Κ14, Κ16 και ματς γυναικών, ανάμεσα στις δύο Ακαδημίες Παναιτωλικού και ΑΟ Τρίκαλα.
Εξαιρετικά τα παιχνίδια, ανταγωνιστικές οι ομάδες, σε άρτια γήπεδα και εγκαταστάσεις και σε επαγγελματικά πρότυπα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν δυνατά γκρουπ όπως αυτά του Παναιτωλικού, απέκτησαν πλούσιες εμπειρίες και πολύ σημαντικές παραστάσεις από αυτή την ποδοσφαιρική τους βιωματική εκδρομή στο Αγρίνιο.
Η αποστολή της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του ΑΟ Τρίκαλα την οποία ακολούθησαν και αρκετοί γονείς, έμεινε κατενθουσιασμένη τόσο από το αγωνιστικό επίπεδο, όσο και από την άψογη φιλοξενία των ανθρώπων της ΠΑΕ Παναιτωλικός.
Άκρως ελπιδοφόρα ήταν η παρουσία των τμημάτων του ΑΟΤ καθώς εμφανίστηκαν ανταγωνιστικά στα ματς με τις δυνατές ομάδες υποδομών του Παναιτωλικού, κατάφεραν να ανταποκριθούν και μάλιστα σε ορισμένους αγώνες ήταν και κυρίαρχοι σε απαιτητικούς αγώνες.
Μετά το τέλος των παιχνιδιών, άπαντες γευμάτισαν στο εστιατόριο του Emileon και η αποστολή επέστρεψε “γεμάτη” από τις σημαντικές εμπειρίες που αποκόμισε από αυτό το ταξίδι της.
Οι υπεύθυνοι της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του ΑΟ Τρίκαλα, ευχαριστούν θερμά την ΠΑΕ Παναιτωλικός και ιδιαίτερα τον τεχνικό διευθυντή της κ. Μάκη Μπελεβώνη, για την υποδοχή και φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις