Ενισχύεται το προπονητικό τιμ του Βράχου Καστρακίου με τον Λεωνίδα Σακελλαρίδη, δίπλα στον Θοδωρή Καραγιάννη

«Ο Βράχος Καστρακίου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  τη συνεργασία  με τον γυμναστή – προπονητή, κ. Λεωνίδα Σακελλαρίδη, ο οποίος θα λάβει θέση στο πλευρό του προπονητή κ. Θοδωρή Καραγιάννη με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με επιτυχία.

Η διοίκηση του Βράχου Καστρακίου, οι παίκτες και οι φίλαθλοι καλωσορίζουν στην ομάδα τον κ. Λεωνίδα Σακελλαρίδη και του εύχονται να έχει υγεία και μια δημιουργική  ποδοσφαιρική πορεία στο νέο πρωτάθλημα».

Ο κ. Σακελλαρίδης θα συνδράμει στο έργο του κ. Καραγιάννη, με στόχο να προετοιμάσουν από κοινού και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους παίκτες, ώστε να είναι έτοιμοι για το νέο Πρωτάθλημα και το Ερασιτεχνικό Κύπελλο.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους, ότι οι Καραγιάννης – Σακελλαρίδης, συναντήθηκαν προπονητικά και την περίοδο 2016 – 2017 στην ομάδα των Μετεώρων και η πορεία που είχαν κάνει τότε με την ομάδα της Καλαμπάκας, ήταν εξαιρετική, με μια αξιοπρόσεκτη πορεία στο πρωτάθλημα, φτάνοντας  και στον τελικό κυπέλλου με το Νεοχώρι!

Είναι η δεύτερη φορά που θα συνεργαστούν και επειδή υπάρχει μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική χημεία μεταξύ τους και φιλική σχέση, αλληλοσεβασμού και εκτίμησης,  αναμένεται το αποτέλεσμα της συνεργασίας να είναι και πάλι επιτυχές και να φανεί στο γήπεδο.

Ήδη η εικόνα του Βράχου στα φιλικά παιχνίδια είναι καλή  και συνεχώς βελτιώνεται, ενώ με την προσθήκη του κ. Σακελλαρίδη στο προπονητικό ρόστερ είναι βέβαιο ότι θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Το έμψυχο υλικό που υπάρχει φέτος στο σωματείο είναι πολύ καλό, παρ΄ ότι τα δεδομένα αρχικά δεν το έδειχναν! Όμως σύσσωμη η διοίκηση του Βράχου, σε συνεργασία με τον κ. Καραγιάννη, μερίμνησε για την ενίσχυση του ρόστερ το οποίο θα είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό στο πρωτάθλημα της Α΄ ερασιτεχνικής και όλοι ανυπομονούν για το πρώτο επίσημο σφύριγμα της σαιζόν.

Σχετικές δημοσιεύσεις