“Φουλάρει” με ενέργεια η ομάδα

Με συνοδοιπόρο και  χορηγό φανέλας  την Advent-Technologies στις προκλήσεις της νέας σεζόν η  Trikala-Basket

 

Εκδήλωση για την επισημοποίηση της συνεργασίας στο  “Anadi resort

 

 

Ενέργεια… Ζητούμενο απ’ όλους τους προπονητές, προαπαιτούμενο για τις ομάδες που “ανεβάζουν τον πήχη” στόχων ψηλά. Είναι το “καύσιμο”  που δίνει κίνηση-ζωντάνια στους αγωνιστικούς χώρους και υπό το πρίσμα αυτής της οπτικής η Trikala-Basket προφανώς έχει “εξασφαλίσει”   ιδανικές  προοπτικές για τη νέα σεζόν,  επισημοποιώντας τη συνεργασία  της με την καινοτόμο εταιρία  Advent-Technologies, η οποία θα είναι ο χορηγός, υποστηρικτής και συνοδοιπόρος της ομάδας στο  πρωτάθλημα της Β’  Εθνικής ανδρών της χώρας μας.

 

Μια μπάλα, μια φανέλα το δώρο του Κώστα Σκρέτα στον Βασίλη Γρηγορίου.

 

 

Η παρουσίαση του μέγα χορηγού φανέλας της Τρικαλινής ομάδας έγινε με μια  λαμπρή εκδήλωση που διοργανώθηκε στο φιλόξενο χώρο του “Ανάντι resort” και  τη συνεργασία  με την  Advent Technologies  χαιρέτισε κατ αρχή ο πρόεδρος της Trikala Basket  Κώστας Σκρέτας, εκφράζοντας και δημοσίως τις ευχαριστίες του στην εταιρία χορηγό και τον Διευθύνοντα σύμβουλο κ.  Βασίλη  Γρηγορίου,  στον  οποίο παρέδωσε μια μπάλα με υπογραφές των αθλητών , αλλά και μία φανέλα με το όνομά του.

 

Κριστ Γουάμπα και Μαρία Τέλλη φόρεσαν τη νέα εμφάνιση της Trikala-Basket.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας,   το προπονητικό της stuff,τα διοικητικά στελέχη,   όπως και προσκεκλημένοι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης ενώ την παρουσίαση της φανέλας έκανε ο φόργουορντ Κρίστ Γουάμπα με την αθλήτρια του TKD Μαρία Τζέλη. «Ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο με μια  εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δημόσια τον δρα Βασίλη Γρηγορίου και τα στελέχη της εταιρείας για την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα μας», ανέφερε ο πρόεδρος των Τρικάλων Κώστας Σκρέτας καλωσορίζοντας τον Διευθύνοντα  Σύμβουλο της Advent κ. Γρηγορίου, ο οποίος σαν Τρικαλινός είναι φίλος του μπάσκετ από τα μαθητικά του χρόνια.

Ο πρόεδρος της Trikala-Basket προχώρησε και σε μια σύντομη τοποθέτηση ευχαριστώντας τους στενούς του συνεργάτες, τους προπονητές ,  τους άλλους χορηγούς-υποστηρικτές  και τους φίλους της ομάδας,  ενώ απευθυνόμενος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Advent-Technologies  εξέφρασε  τη βεβαιότητα πως η συνεργασία αυτή θα δώσει και την ανάλογη ενέργεια στην ομάδα για να κυνηγήσει τους στόχους  της φετινής σεζόν. Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο κ. Γρηγορίου και στον περιεκτικό χαιρετισμό του  μίλησε τόσο για την εταιρία όσο και για την απόφασή του να βρεθεί στο πλευρό της Τρικαλινής ομάδας. Μάλιστα ο ίδιος “σκάλισε” αναμνήσεις  από τα μαθητικά του χρόνια στα Τρίκαλα σημειώνοντας πως αγαπούσε το μπάσκετ και έπαιζε με τους φίλους του στον ελεύθερο χρόνο,  ενώ  θέλοντας να υπερτονίσει την αξία και το πνεύμα ομαδικότητας, σημείωσε πως όπως στους αθλητικούς χώρους , έτσι και στην αναζήτηση έρευνας καινοτόμων μεθόδων,  τα μεγάλα άλματα γίνονται με ομαδική δουλειά και μεθοδικότητα. Παρότρυνε μάλιστα τους παίκτες να δώσουν το 100%  των δυνάμεων τους ακόμα και στα δύσκολα ή  άσχημα  αποτελέσματα τόνισε τη σημασία της θετικής ενέργειας και δήλωσε πως θα είναι στο πλευρό της διοίκησης και της ομάδας.

 

Διοικητικά στελέχη και οι φίλοι του κ. Γρηγορίου, Πάρης Πλιάτσικας -Αχ. Παπαναστασίου στην εκδήλωση που έγινε στο “Anadiresort”.

 

 

Στο περιθώριο της εκδήλωσης διαβάστηκε επίσης χαιρετισμός του υπουργού Ανάπτυξης  κ. Σκρέκα, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης ο αντιδήμαρχος Παιδείας αθλητισμού κ. Λάππα (που απηύθυνε χαιρετισμό) η κα Έφη Λεβέντη όπως και ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Χρήστος Ζαραμπούκας, αλλά και υποψήφιοι των παρατάξεων.

 

Λεζάντα κεντρική φωτό:

Η ομαδική φωτογράφιση των παικτών στελεχών της ομάδας  με τον CEO  της Advent-Technologies  κ Γρηγορίου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις