«Βροχή» εκατομμυρίων για τους κορυφαίους του τένις – Πολύ καλή η χρονιά για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Πολύ καλό από όλες τις απόψεις ήταν το 2019 για τον Στέφανο Τσιτσιπά, όπως επιβεβαιώνει και το Forbes.

Το αμερικάνικο περιοδικό έχει ετοιμάσει τη λίστα με τα έσοδα που είχαν το περασμένο έτος οι τενίστες και από το ποσό που αντιστοιχεί στον Τσιτσιπά μπορεί να καταλάβει ο καθένας ότι ήταν μια καλή χρονιά για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Forbes, ο Έλληνας τενίστας έβαλε στον τραπεζικό λογαριασμό του το ποσό των 6,7 εκατ. δολαρίων μόνο από prize money.

Η λίστα θα κυκλοφορήσει πλήρης και αναλυτικά τις επόμενες μέρες, αλλά το Forbes φρόντισε ήδη να ανακοινώσει ότι στην πρώτη θέση ήταν ο Ρότζερ Φέντερερ, παρά το γεγονός ότι δεν κατέκτησε κάποιο μεγάλο τίτλο, εισπράττοντας το ποσό των 7,4 εκατ. δολαρίων από τουρνουά και 86 εκατ. από χορηγίες, φτάνοντας συνολικά στα 93,4 εκατ. δολάρια.

Στη 2η θέση ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς με 50,6 εκατ. και στην 3η ο Ιάπωνας Κέι Νισικόρι με 37,3 εκατ. δολάρια, εκ των οποίων τα 33 εκατ. είναι από χορηγίες. Οσο για τον Ράφα Ναδάλ, έφτασε στα 35 εκατ. δολάρια (9 από τουρνουά και 26 από χορηγίες).

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, η Ναόμι Οσάκα πάτησε κορυφή με έσοδα 37,4 εκατ. δολάρια, αφήνοντας πίσω της, με 36 εκατ. δολάρια, την Σερένα Ουίλιαμς.

Σχετικές δημοσιεύσεις