Γεώργιος Αποστολάκης: Πάνε να καταργήσουν τις έννοιες πατέρας-μητέρα και να φέρουν πολυσυντροφικό γάμο

Για το γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών

 

«Λάβρος» κατά της κυβέρνησης για το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Επικρατείας της «Νίκης» Γεώργιος Αποστολάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση στην ενημέρωση», που παρουσιάζουν ο Δημήτρης Παδιός και η Βιβή Μαργαρίτη στον FM 10O Ράδιο Ζυγός.

Όπως τόνισε ο κ. Αποστολάκης πρόκειται για ένα κατάπτυστο νομοσχέδιο, που μόνο σκοπό έχει την αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας και την κατάργηση του θεσμού της παραδοσιακής οικογένειας, όπως αυτή υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων στην πατρίδα μας και την ορθόδοξη πίστη.

«Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του ψεύδονται ασύστολα, εξυπηρετούν τη «νέα τάξη πραγμάτων», που επιδιώκει την αλλοτρίωση της κοινωνίας μας και αυτό εμείς οι Βουλευτές της «Νίκης» δεν θα το επιτρέψουμε. Ασφαλώς και όλοι αυτοί που έχουν αυτή την ιδιαιτερότητα έχουν δικαιώματα στη ζωή, πλην όμως δεν δικαιούνται να αποκτήσουν παιδιά. Πως θα μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά, σε το περιβάλλον θα γαλουχηθούν, ποιον θα έχουν μάνα και ποιον πατέρα» αναρωτήθηκε ο Τρικαλινής καταγωγής Βουλευτής της «Νίκης», για να καταλήξει «Έρχονται κι άλλα και θα το δείτε. Ετοιμάζουν πολυσυντροφικό γάμο, με αρσενικά και θηλυκά χαρέμια και περισσότερους από δύο γονείς. Ετοιμάζουν τις πολυγονεϊκές οικογένειες και όλοι θα πρέπει να αντισταθούμε. Ακόμα και η εκκλησία θα πρέπει να σκληρύνει την στάση της απέναντι σε όλα αυτά τα δεινά που σχεδιάζουν. Πάνε να καταργήσουν τις έννοιες πατέρας και μητέρα και να υπάρχει γονέας 1, γονέας 2 κλπ. Όλα αυτά είναι αφύσικα».

 

Δ.Π.

Σχετικές δημοσιεύσεις